Korte Introductie Over de Kassa Hardware

Een koper kan geen geschikte selectie van het Pos-systeem van zijn bedrijf maken, tenzij hij niet eerst de delen van de Pos-kassa begrijpt. Een pos-systeem is onvolledig zonder de essentiële apparatuur die helpt bij het succesvol voltooien van een transactieproces. Zoveel leveranciers bieden het volledige Pos-systeem inclusief software, hardware, onderhoud en andere functionaliteiten volgens de eisen van de klant.

Als de koper de hardwareonderdelen afzonderlijk wil aanschaffen om rekening te houden met de zakelijke vereisten die deze u toestaan. Prijzen van kassahardware kunnen van merk tot merk en technologie verschillen. In deze blog zullen we bespreken kassa hardware onderdelen. Megapos wordt vertrouwd in het Pos-systeem dat u verschillende hardwaredelen met hoge functionaliteit biedt.

kassa hardware


Verkooppunt hardware: CPU is het hoofdonderdeel van dit systeem waarop de software wordt uitgevoerd. Mogelijk is er een besturingssysteem van de verkoper. Het is handig om te gebruiken voor verkooptransacties, rapporten en voorraadbeheer.

Kassalade: het is een ander belangrijk onderdeel van het Pos-systeem dat het geld, creditcardbewijzen en ander belangrijk papierwerk opslaat. Over het algemeen wordt het door het systeem gebruikt wanneer een bonprinter of computer een te verzenden signaal verzendt. Het moet stevig zijn en in staat zijn om de constante openings- en sluitingsfunctionaliteit te bieden.

Klantendisplay: het vergroot de betrouwbaarheid van uw klanten in uw bedrijf, evenals klanten, toont de interesse om meer aankopen in uw winkel te doen. Het is een verlichte weergave voor de klant om de totalen van transacties, het aangeboden bedrag en een door het bedrijf aangepast bericht met betrekking tot advertenties of andere informatieve details te bekijken.

POS monitor: het geeft de winkelier een extra functie om het LCD-scherm met het Pos-systeem te verbinden en neemt minder ruimte in beslag bij de kassa.

POS aanraakscherm: zoals we weten, heeft aanraakfunctionaliteit het toetsenbord- en muisgebruik vervangen, dit bespaart over het algemeen tellerruimte. De detailhandelaar stelt de gebruiker in staat om te communiceren met de computer of aanraakschermen om op de hoogte te zijn van de specifieke productinformatie of prijs.

Toetsenbord: Het is een ander belangrijk onderdeel van het Pos-systeem wanneer u dit item gaat kopen, moet u rekening houden met de grootte, programmeerbare toetsvereisten, enz.

Scanner: deze barcodescanners lezen een reeks cijfers en lijnen en andere ontcijferingsdetails en sturen deze naar de computer om een proces te bestellen. Het is een tijdbesparend apparaat dat helpt bij het toevoegen van inventaris aan uw Pos-database. Voor meer informatie bezoek de site.

Comments

Popular posts from this blog

Een Pos-systeem een ​​Combinatie van Kassa Hardware en Software

Koop Kassa Hardware Volgens uw Zakelijke Behoefte

Sommige Kassa-hardware voor een Pos-systeem